#
Beaphar

Lemmikkitarvikkeet Beaphar

Beaphar -lemmikkituotevalmistaja esittelee itsensä. Löydät lisää merkistä Beaphar ja sen lemmikkituotteista täältä. Zoobio tarjoaa sinulle loistohinnat kaikista valmistajan Beaphar tuotteista.

LUOKAT

Beaphar Lemmikinkauppa

Tietoa lemmikkitarvikevalmistajasta Beaphar

Beaphar-yhtiö perustettiin Alankomaissa vuonna 1943. Sen perusti Bernard Aa. Tätä nykyä yhtiö on yksi lemmikkituotemarkkinoiden johtajista. Se valmistaa lemmikkien hoito- ja terveystuotteita sekä korkealuokkaisia ruokia.

Beaphar-tuotteet

Yhtiö tuottaa yli 500 eri tuotetta ja toimii useilla eri liikealoilla.

  1. Koiratuotteet. Voit ostaa lemmikillesi erilaisia vitamiineja, ravintolisiä, rintamaitokorvikkeita, apuvälineitä käyttäytymisen hallintaan, hygieniatuotteita, loisten hoitokeinoja, silmä- ja korvahoitotuotteita jne.
  2. Kissatuotteet. Tähän kategoriaan kuuluvat vitamiinit, ravintolisät, makupalat, rintamaidonkorvikkeet ja muut pennuille tarkoitetut tuotteet, apua karvapalloihin ja käyttäytymisongelmiin, hygieniatuotteet, loisten hoitokeinot.
  3. Tuotteet pienille lemmikeille. Tuotevalikoimaan kuuluu myös ruokia, vitamiineja, ravintolisiä ja hygieniatuotteita pieneläimille.
  4. Lintutuotteet. Beaphar tarjoaa ruokia, vitamiineja ja ravintolisiä, apua sulkien nokkimiseen ym.
  5. Tuotteet matelijoille ja kaloille. Tähän kategoriaan sisältyy erilaisia ruokia, makupaloja, lääkkeitä ja hygieniatuotteita.
Beaphar-tuotteiden hyötyjä
  • 90% yhtiön työntekijöistä on lemmikinomistajia. Siksi he ymmärtävät hyvin, miten tärkeää on huolehtia lemmikistä ja vahvistaa tunnesidettä siihen.
  • Beaphar pyrkii valmistamaan korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan.
  • Yhtiö toimii GMP-periaatteiden (Good Manufacturing Practice) mukaisesti. Tämä järjestelmä sääntelee lääkkeiden, ruokatavaroiden ja ravintolisien tuotantoa. Tavanomainen pistokoe takaa laadun vain testikappaleen tai sen tuote-erän osalta. GMP-standardit edellyttävät perusteellisempaa lähestymistä. Se merkitsee kaiken tuotannon ja laboratoriotestauksen huolellista kontrollia ja arviointia.
Osta Beaphar-tuotteet verkossa

Jos haluat ostaa tuotteita yhdeltä Euroopan luotettavimmista yhtiöistä nopeasti ja edullisesti, tule Zoobio-verkkokauppaan. Valitsemme sinua varten vain parhaat tuotteet.

Valikoimastamme löydät suuren määrän Beaphar-tuotteita ja valitset helposti ne, jotka sopivat parhaiten lemmikillesi. Tilauksen teko vie vähällä vaivalla vain muutaman minuutin. Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Toimitamme tilauksen lyhyessä ajassa ja pääset itse varmistamaan Beaphar-tuotteiden laadun.

Lemmikin terveyden ja turvallisuuden suhteen ei saa tehdä kompromisseja. Luota vain koeteltuihin brändeihin ja valitse Beaphar.