#
Canina Pharma

Lemmikkitarvikkeet Canina Pharma

Canina Pharma -lemmikkituotevalmistaja esittelee itsensä. Löydät lisää merkistä Canina Pharma ja sen lemmikkituotteista täältä. Zoobio tarjoaa sinulle loistohinnat kaikista valmistajan Canina Pharma tuotteista.

LUOKAT

Canina Pharma Lemmikinkauppa

Tietoa lemmikkitarvikevalmistajasta Canina Pharma

Canina Pharma -yhtiö on perustettu Saksassa vuonna 1984. Ingrid Spanke on sen perustaja. Ennen yrityksen tuotantoa ravintolisiä ei koskaan oltu myyty apteekeissa. Tätä nykyä se valmistaa yli 150 tuotetta ja myy niitä Saksan lisäksi 40 muutta maassa.

Canina Pharma -tuotteet

Yhtiö valmistaa seuraavia tuotteita kissoille ja koirille:

  • ihon ja turkin hoitotuotteet;
  • hampaat, luut ja nivelet;
  • vastustuskyky ja ruuansulatus;
  • vitamiiniyhdistelmät;
  • loiskarkotteet;
  • nuorille eläimille tarkoitetut tuotteet (maidonvastike, puuro kolmannesta viikosta lähtien, ravintolisä luuston ja hampaiden kehitykseen);
  • silmien ja korvien hoitotuotteet, antiseptiset tuotteet ym.

Canina Pharma -lintutuotteisiin kuuluu vitamiineja ja sulkasatoa helpottavia tuotteita. Pieneläimille valmistetaan monivitamiineja ja homeopaattisia lääkkeitä. Lisäksi yhtiö tekee erilaisia hevostuotteita: hevosshampoo karvan silittämiseksi, hoitoja vammoihin, hyönteiskarkote, magnesium hermojärjestelmän tasapainottamiseksi jne.

Canina Pharma -tuotteiden hyötyjä

Valmistajan tuotteet tehdään luonnollisista aineksista. Korkealaatuiset ainesosat Canina Pharma -ravintolisissä takaavat lemmikkisi terveyden ja täyden kehityksen. Näitä tuotteita käyttävät Euroopan johtavat lemmikkiammattilaiset.

Osta Canina Pharma -tuotteet verkossa

Tehdäksesi lemmikkisi hyvinvoivaksi ja terveeksi riittää kun tutustut Zoobio-verkkokauppamme tuoteluetteloon ja valitset Canina Pharma -tuotteet. Nautit edullisista hinnoista, ilmaisesta neuvonnasta ja nopeasta toimituksesta.

Lemmikkisi ansaitsee terveyttä ja onnea. Valitse Canina Pharma ja lemmikkisi nauttii elämästään ja tuo sinulle iloa.