#
Kaikki varten Kissat osta verkossa matalin hinnoin

Kissatarvike & Kissantarvikkeet verkkokauppa

Vastauksena sinun ja kissasi toiveisiin tarjoamme vain korkealaatuisia kissanruokia ja -tarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaiken pienistä kissan välipaloista, kissan leluista kuten raapimapuista hygieniatuotteisiin kuten kissanhiekka. Voit luottaa meihin ja valikoituihin valmistajiimme kaikissa kissanruokatarpeissasi. Tuotteet jokaiselle kissalle, riippumatta siitä onko sillä esim. Pitkäkarvaisuudesta johtuvia terveysongelmia tai onko se leikattu. Löydä monipuolinen kissanruoka- ja kissatarvikevalikoimamme.

Kissakauppa tarjonta valikoima

Kissakauppa Kissatarvike ja tarvikkeet

Kissat ovat melkoisen leikkisiä lemmikkejä, jotka rakastavat mukavuutta. Optimaalisten olosuhteiden luomiseen tällaiselle eläimelle on mielenkiintoista ja hauskaa. Korkealaatuiset tuotteet auttavat sinua tekemään lemmikistäsi onnellisen. Ja se palkitsee sinut kehräämällä.

Kissojen tuotteet: niiden tyypit sekä ominaisuudet

Lemmikkisi terveys riippuu suuresti sen hyvin tasapainotetusta ravitsemuksesta. Korkealaatuiset ruoat auttavat ehkäisemään sairauksia sekä helpottamaan terveysongelmaisen eläimen hoitoa. On paljon erilaisia tuotemerkkejä, jotka tuottavat ruokaa kissoille. Esimerkiksi Applaws tuottaa märkäruokaa kastikkeella, Cat Layers tuotelinja, jossa on hyytelöä, ruokia pennuille sekä herkkuja.

Kuitenkin, kissa tarvitsee muutakin kuin laadukasta ravintoa. Seuraavanlaiset tuotteet ovat erittäin suosittuja:
 • Lelut. Ne tuovat eläimelle positiivisia tunteita ja auttavat sitä tyydyttämään sen luonnollisia tarpeita. Tästä jotain valmistaja esimerkkejä ovat Trixie, 4Cats ja Europet-Bernina.
 • Astiat ruoille sekä vedelle. Ne ovat välttämättömyys, jotta kissa voi syödä ja juoda miellyttävästi. Tällaisia tuotteita valmistaa erityisesti tuotemerkki Ferplast.
 • Hiekkalaatikot sekä hiekka. Nämä ovat tarvittavia lemmikin tarpeiden tekoon siihen tarkoitetuille paikoille. Näitä tuottaa esimerkiksi tuotemerkit Savic (erityisesti Iriz- ja Nestor tuotelinjat) sekä kissanhiekkaa tuottaa merkki Biokat’s.
 • Kissanhoitotuotteet. Tähän kategoriaan kuuluu antiparasiittisia hoitoaineita, shampoita jne. Näiden tuotteiden ansiosta lemmikkisi voi hyvin ja näyttää hyvältä. Esimerkkinä Bogarin tuotteet (Bogacare-tuotesarja) ja Beaphar.
 • Kissojen raapimispuut. Ne ovat tärkeitä, jotta kissa voi poistaa kuolleen kynsikerroksen, sillä se on tällaisten eläinten luontainen tarve. Näiden erikoistarvikkeiden ansiosta lemmikkisi ei naarmuta huonekalujasi. Kissojen raapimispuita voit ostaa esimerkiksi tuotemerkiltä Trixie sekä Europet-Bernina.
 • Kantolaukut, valjaat sekä pannat. Nämä tuotteet ovat välttämättömiä reissujen sekä lenkkien aikana. Näitä tuotteita tuottaa tuotemerkit Marchioro, Trixie sekä Europet-Bernina.
Mitä sinun tulisi huomioida, kun valitset tuotteita kissalle?

On tärkeää muistaa, että jokainen eläin on yksilö. Sen vuoksi ennen kantovälineen valitsemista sinun tulee huomioida useita seikkoja: lemmikin ikä, rotu, terveys sekä jopa luonne. Sinun tulee olla erityisen varovainen, kun ostat tuotteita eläimelle, jolla on allergioita. Monet valmistajat tekevät erikoistuotteita herkille lemmikeille.

Zoobio: on juuri oikea paikka ostaa parhaat tuotteet kissoille

Haluatko hankkia tarvittavat lemmikin tuotteet, ilman ylimääräisiä kuluja? Voit ostaa kaikki kissojen tuotteet verkkokaupasta Zoobio edulliseen hintaan. Me tarjoamme edulliset hinnat, erilaisia tarjouksia sekä alennuskoodeja. Kun tilaat kaiken tarvittavan meiltä, säästä useissa toimitusmaksuissa. Osta parasta laatua edulliseen hintaan! Tilaa laadukkaat tuotteet kissoille osoitteesta Zoobio!

Kissatarvike-tarjoukset

 • HFC Raw Pack with Chicken Breast 55 g
  Art.-Nr.: 6751 0,92 €* (16,73 €* / Kg) UVP 0,99 €*
 • Classic Raw Pack Kananrinta ja Ankanfilee 55 g
  Art.-Nr.: 6754 0,92 €* (16,73 €* / Kg) UVP 0,99 €*
 • HFC Raw Pack Chicken Fillet with Ham 55 g
  Art.-Nr.: 6755 1,05 €* (19,09 €* / Kg) 1,20 €*
 • Classic Raw Pack Kanafile ja Tonnikalafile 55 g
  Art.-Nr.: 6756 1,05 €* (19,09 €* / Kg) 1,20 €*
 • Adventurer 60 - Royal
  Art.-Nr.: 84034 34,56 €* 39,27 €*
 • Cat Pouch Kanaa Karitsan kanssa Hyytelössä 70 g
  Viimeinen käyttöpäivä  25.01.2019
  Art.-Nr.: 7306 1,05 €* (15 €* / Kg) 1,61 €*
 • Pouch Natural Cat Food Tuna Wholemeat with Mackerel in Jelly 70 g
  Art.-Nr.: 7315 1,43 €* (20,43 €* / Kg) 1,62 €*
 • Pouch Natural Cat Food Chicken Breast with Liver in Jelly 70 g
  Art.-Nr.: 7321 1,41 €* (20,14 €* / Kg) 1,61 €*