#
Kissan hygieniatuotteet   osta edullisesti verkossa!

Kissanhoito ja hygienia

Osta edulliset merkkituotteet Kissan hygieniatuotteet nyt verkossa. Zoobio tarjoamme valtavan valikoiman HUIPPU Kissanhoito ja hygienia merkkejä. Tilaa kaikki kissalle samasta paikasta kätevästi Kissanhoito ja hygienia verkkokaupastamme.

Löydä valikoimamme Kissan hoito tuotteet

Huippumerkit ja -valmistajat Kissan hygieniatuotteet

Paras myyntituotteemme Kissanhoito ja hygienia

Kissanhoito ja hygienia Onlineshop

Kissanvessa ja sen hoito

Kissat eivät ole vaativia vain ravintonsa suhteen, vaan myös käymälänsä, sen hoidon ja kissanhiekkansa osalta. Siksi kissanvessa tulisi valita lemmikin tarpeiden mukaisesti. Tämä ei onnistu vain kissanvessan ostolla, vaan tarvitaan myös kissanhiekkaa ja sopivat käymälän puhdistusvälineet. Zoobion valikoima tarjoaa itse käymälän lisäksi runsaasti puhdistusvälineitä kuten ilmanraikastin, lapiot säännölliseen puhdistukseen, matot ja muut tarvikkeet. Niiden avulla olet täysin varustautunut kissasi käymälän hoitoon.

Zoobion kissanvessa

Moni kissa suosii tavanomaista ja yksinkertaista suorakulmaista käymälää, mutta toiset pitävät katetusta; kiinnostavaa kyllä, kissan rodulla ei ole vaikutusta asiaan. On siis myös katettuja kissanvessoja; niiden ympäristö säilyy siistimpänä, koska katto estää kissanhiekkaa lentämästä lattialle. Koska kissanvessasta saattaa levitä epämiellyttäviä hajuja, suosittelemme erilaisten deodoranttien ja suihkeiden käyttöä – esimerkiksi käymälän ympärillä käytettävä deodorantti sitoo epätoivottuja hajuja. Lisäksi tarjolla on erityisiä mattoja, jotka voi asettaa käymälän eteen tai ympärille, niin että ympäristö säilyy puhtaampana. Näin lattia suojataan kissanhiekalta, se on helppo puhdistaa ja säilyy hygieenisenä.