#
Kissanlelut osta edullisesti verkossa!

Kissanlelut

Osta edulliset merkkituotteet Kissanlelut nyt verkossa. Zoobio tarjoamme valtavan valikoiman HUIPPU Kissanlelut merkkejä. Tilaa kaikki kissalle samasta paikasta kätevästi Kissanlelut verkkokaupastamme.

Löydä valikoimamme Lelut kissoille

Huippumerkit ja -valmistajat Kissanlelut

Paras myyntituotteemme Kissanlelut

Kissanlelut Onlineshop

On melkein sääntö, ettei kissoilla ole mahdollisuutta harrastaa vapaasti ja sen vuoksi ne purkavat ylimääräisen energiansa raapimalla huonekalujasi ja seiniäsi tai häiritsevät omistajaansa muilla tavoin. Jos haluat estää nelijalkaista ystävääsi käyttäytymästä näin, voit tarjota sille erityisiä kissanleluja. Tuotteet parantavat kissan lihaksia sekä ketteryyttä ja tasapainoa. Lisäksi nämä mielenkiintoiset tuotteet estävät kissaa kyllästymästä silloin, kun sen omistaja on töissä.

Kissojen lelut: niiden tyypit ja ominaispiirteet

Valmistajat tekevät paljon erilaisia lisätarvikkeita, jotka pitävät sinun nelijalkaisen ystäväsi iloisena. Suosituimpia tuotteita ovat seuraavat:

  • Hiiret. Nämä tuotteet on valmistettu kankaasta, muovista, turkista, kumista, sisalista, jne. Kissasi kuluttaa paljon energiaa yrittäessään saalistaa tällaista lelua. Tuotemerkiltä Trixie on myös saatavilla leluja, jotka voidaan kiinnittää vaikkapa ovenkahvaan.
  • Pallot. Ne ovat yksinkertaisia leluja, joista suurin osa kissoista pitää. Näiden valmistukseen käytetään pääasiallisesti muovia ja kuvia. Sisalisia palloja myy tuotemerkki ”Pitti” esimerkiksi. Nämä tuotteet ovat sekä hauskoja että käytännöllisiä: lemmikit käyttävät niitä mini kokoisina raapimisvälineinä. Kissat pitävät myös palloista, joiden sisällä on kello.
  • Kiusoittimet. Ne ovat nauhoja, höyheniä, palloja ja muita pieniä esineitä, jotka ovat kiinnitetty köyden päähän. Näitä tuotteita valmistaa esimerkiksi tuotemerkki Europet-Bernina, Pitti ja muut. Nämä ovat yleensä tarkoitettu omistajan ja lemmikin yhteiseen leikkiin. Merkillä Trixie on kuitenkin automaattisia leluja.
Voit myös ostaa erilaisia interaktiivisia leluja kissallesi. Valmistajat tarjoavat seuraavia:
  • Ruokapelejä ja herkkupalloja. Näitä tuotteita tekee Savic, Trixie ja muut. Ne kehittävät kissan älykkyyttä. Jotta lemmikki saa herkun, sen tulee olla näppärä ja nähdä vaivaa.
  • Lelulaatikot palloilla tai hiirillä, joita on painettava reikien läpi. Näitä erinomaisen viihdyttäviä tuotteita valmistaa esimerkiksi tuotemerkki StarMark.
  • Toimintatunnelit. Kissat rakastavat tällaisia kankaisia tai turkista tehtyä tunneleita. Ne voivat olla jopa 50 cm pitkiä tai jopa pidempiä. Esimerkiksi Trixie tuotemerkiltä löytyy jopa 125 cm pitkiä tunneleita.
Mitä sinun tulee huomioida ennen kuin valitset leluja kissalle?

Viihdykkeiden tulee ensinnäkin olla turvallisia eläimen kannalta. Koska joka ikinen lelu takuulla päätyy kissasi suuhun, niin valitse tuotteet, jotka eivät sisällä pieniä osia joita kissasi saattaisi vahingossa niellä. Tuotteessa ei saa myöskään olla mitään terävää, joka voisi vahingoittaa eläintä.

Useat kissojen omistajat miettivät kuinka valita lelut kissalle, joita kissa varmasti rakastaisi. Voit antaa lemmikillesi useita erilaisia leluja ja katsoa mistä se pitää eniten. Näin selvität millaisia leluja se haluaa.

Zoobio: on juuri oikea paikka ostaa lelut kissoille

Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman tuotteita, joiden avulla voit parantaa lemmikkisi rutiineja. Sinun ei tarvitse enää tuhlata aikaasi useissa kaupoissa ravaamiseen. Kaikki mitä tarvitset kissallesi, löydät osoitteesta Zoobio. Meiltä voit ostaa erilaisia leluja kissoille edullisesti. Me emme ainoastaan tarjoa edullisia hintoja, vaan myös säännöllisiä tarjouksia ja alennuksia. Yllätä lemmikkisi niin usein kuin mahdollista ja tilaa laadukkaat kissojen lelut osoitteesta Zoobio.