#
Kissan nukkumapedit ja alustat   osta edullisesti verkossa!

Kissanpedit & -korit

Osta edulliset merkkituotteet Kissan nukkumapedit ja alustat nyt verkossa. Zoobio tarjoamme valtavan valikoiman HUIPPU Kissanpedit ja alustat merkkejä. Tilaa kaikki kissalle samasta paikasta kätevästi Kissanpedit & -korit verkkokaupastamme.

Löydä valikoimamme Pedit ja alustat kissoille

Huippumerkit ja -valmistajat Kissan nukkumapedit ja alustat

Paras myyntituotteemme Kissanpedit & -korit

Kissanpedit & -korit Onlineshop

Kissat ovat herkkiä eläimiä, jotka rakastavat mukavuutta. Ne tarvitsevat asuntosi parhaan paikan nukkumiseen. Etkä varmasti halua, että se on sinun sänkysi. Lemmikkien tuotteiden valmistajat tarjoavat useita vaihtoehtoja – erityisiä kissojen sänkyjä ja mattoja, jotka ovat erittäin mukavia eläimen kannalta. Nämä tuotteet eivät pelkästään ole käytännöllisiä, vaan ne ovat myös osa sisustustasi.

Kissojen sängyt sekä matot

Niitä valmistetaan paljon erilaisia. Joten kissan nukkumispaikaksi voit järjestää seuraavia:

  • Tyynyt. Näiden avulla voit tehdä kissasi lepopaikasta mukavan sekä kodissasi että matkoilla. Esimerkiksi tuotemerkki Savic tuottaa tällaisia vaihtoehtoja.
  • Avoimet sängyt, joissa on sivuseinät. Nämä ovat viihtyisiä paikkoja, joista kissa näkee samalla ympärilleen. Tähän kategoriaan kuuluvat esimerkiksi Scruffis tuotemerkin Therminal tuotelinjan tuotteet.
  • Luolat. Ne ovat suljettuja koppeja, jotka ovat erinomainen valinta aralle ja ujolle kissalle. Näitä tuotteita voit ostaa esimerkiksi tuotemerkiltä Trixie.
  • Ikkunaan asennettavat kissojen sängyt. Nämä ovat hyvä valinta lemmikille, joka nauttii ulkona tapahtuvien asioiden tarkkailusta. Näitä tuotteita myy tuotemerkki Trixie.

Kissojen sängyt sekä matot eroavat toisistaan niiden valmistusmateriaaleistaan. Kaikkein suosituimpia ovat kangassängyt, joissa on pehmeä täyte. Jos kuitenkin haluat valita tyylikkään muovisen vaihtoehdon, niin tuotemerkit Moderna Products ja pEl Pod valmistaa niitä.

Mitä sinun tulee huomioida, kun valitset sänkyä tai mattoa kissalle?

Sinun tulee huomioida kissasi yksilölliset piirteet, esimerkiksi karvan pituus. Lyhytkarvaiset ja karvattomat rodut tarvitsevat enemmän lämpöä. Näille lemmikeille luolat ovat täydellinen valinta.

Kylminä talvikuukausina voit käyttää sänkyä, joka on kiinnitetty patteriin. Näin lemmikkisi sänky ei ole kylmässä. Jos haluat muovisen tuotteen, niin huomioi onko tuotteen mukana tyynyä. Jos ei, niin sinun tulee hankkia se erikseen.

Älä myöskään unohda omaa mukavuuttasi, kun valitset sänkyä tai mattoa kissallesi. On suositeltavaa hankkia pestäviä materiaaleja. Lisäksi on parasta valita tuote, joka sopii sinun sisustukseesi.

Zoobio: on juuri oikea paikka ostaa parhaat kissojen sängyt sekä matot

Verkkokaupastamme pystyt ostamaan sängyt tunnetuilta tuotemerkeiltä. Jos haluat lisätietoa, niin voit ottaa yhteyttä Zoobio tukitiimiin ja pyytää sieltä neuvoa. He auttavat sinua mielellään valitsemaan oikeanlaisen kissan sängyn tai maton osoitteesta Zoobio. Jos ostamasi tuote ei kuitenkaan sovi lemmikillesi, niin voit aina palauttaa sen meille. Valitse luotettava ostostenteko. Tee tilaus osoitteesta Zoobio!