#
Koirien matkaistuimet   osta edullisesti verkossa!

Koiran kuljetuslaatikot ja autotarvikkeet

Voit tilata verkossa kaiken mitä tarvitset nelijalkaiselle ystävällesi kategoriassa Ajoneuvo tarvikkeet koirille kaupastamme. Koirien matkaistuimet koirallesi lemmikkikaupassamme laajasta valikoimasta ensiluokkaisia Koiran matkatarvikkeet -merkkejä.

Löydä valikoimamme kategoriassa Ajoneuvo tarvikkeet koirille

Huippumerkit ja -valmistajat kategoriassa Koirien matkaistuimet

Parhaiten myyvät tuotteemme Koiran kuljetuslaatikot ja autotarvikkeet

Koiran kuljetus verkkokauppa

Liikkuminen ja matkustaminen-yhdessä koirasi kanssa

Suunnittelit sitten suunnata yhden päivän reissuille tai perhelomalle, koira voi aina olla mukana joukossa ja tuoda hyvää mieltä reissuun. Koirasta tulee kuitenkin pitää hyvää huolta ja sen kanssa tulee matkustaa turvallisesti. Zoobion autoilu ja matkustuskategoriasta löydät laajan valikoiman hyödyllisiä matkatuotteita pienille, keskikokoisille, isommille koirille.

Koiran kanssa liikkuminen oikeaoppisesti

Useimmat ihmiset lähtevät lomakohteeseensa autollaan. Tälläiseen lomailutapaan meillä on olemassa monia ratkaisuja koiran kuljettamisen suhteen. Isot koirat kuljetetaan useimmiten takaluukussa. Tällöin on tärkeää käyttää autokalteria jotta koirasi ei lennä selälleen jarruttaessa. Jos koira sen sijaan matkustaa takapenkillä, se tarvitsee turvavaljaat jotka pitävät sen paikoillaan turvavyön tapaan. Monet koiraomistajat käyttävät myös koiranhäkkiä matkustaessa, jonka yhteydessä olisi myös suositeltavaa käyttää autokalteria. Älä myöskään unohda hankkia leluja tai kakkapusseja reissulle!