#
Pienlemmikkien ruoka  osta edullisesti verkossa!

Jyrsijän ruoka

Zoobio-verkkokaupasta Jyrsijöiden ruoka kanit, hamsterit, marsut, hiiret ja muut pieneläimet. Zoobio tarjoaa erittäin houkuttelevat hinnat pieneläimillesi Pienlemmikkien ruoka .

Löydä valikoimamme Jyrsijöiden ruoka

Huippumerkit ja -valmistajat Pienlemmikkien ruoka

Paras myyntituotteemme Jyrsijän ruoka

Jyrsijän ruoka Onlineshop

Huolimatta niiden pienestä koosta, lemmikkijyrsijät tarvitsevat paljon huomiota ja hoitoa. Tietenkin tämän lisäksi, tällaiset lemmikit tarvitsevat terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion. Monet valmistajat tarjoavat korkealaatuista jyrsijöiden ruokaa. Hyvin valittu ruokavalio takaa, että eläin saa kaikki tarvittavat aineet optimaalisissa määrissä. Tämä auttaa lemmikkiä pysymään terveenä ja aktiivisena.

Mitkä ovat pieneläinten ruokien tyypit

Näiden eläinten ruokavaatimukset vaihtelevat huomattavasti riippuen lajista. Siksi valmistajat tuottavat eri ruokia seuraaville lajeille:

 • marsut;
 • hamsterit;
 • rotat;
 • hiiret ja gerbiilit;
 • torvimyyrät;
 • chinchillat ja muut.

Huolimatta siitä, että ei ole yleistä pienjyrsijöiden ruokaa, on olemassa tuotteita, jotka sopivat monelle lajille. Esimerkiksi jänisten ja marsujen ruoan tekee JR Farm, ja chinchillojen ja torvimyyrien Versele-Laga. Riippuen valmistustavasta, seuraavat kategoriat erottaa ruoat toisistaan:

 • Luonnollisten raaka-aineiden sekoitukset. Sisältävät siemeniä, hedelmiä, vihanneksia ja muita tarpeellisia ainesosia monille jyrsijälajeille. Erityisesti rotanruoka saattaa sisältää jauhomatoja, katkarapuja ja muita eläinproteiinin lähteitä. Korkealaatuisia sekoituksia löytää muun muassa JR Farm-brändin valikoimasta.
 • Rakeistettu ruoka. Näiden tuotteiden ainesosat on rakeiden muodossa. Tämä on paras vaihtoehto nirsoille syöjille. Tällä tavoin eläimellä ei ole vaihtoehtoa valita vain niitä osia, joista se pitää, ja se tulee syömään niistä kaiken. Kiitos sille, on olemassa isompi mahdollisuus, että se saa tarpeeksi välttämättömiä ainesosia, joita se tarvitsee. Versele-Laga tarjoaa erinomaisen laatuista rakeistettua ruokaa.

Jotkut valmistajat valmistavat ruokaa todella nuorille yksilöille. Esimerkiksi kasvavien marsujen ruoat tekee Beaphar.

Kuinka tehdä valinta
 1. Ota huomioon lemmikkisi ruokavaatimukset, koska ruoan pitäisi terveellisen lisäksi olla myös herkullista. Jos marsusi esimerkiksi tykkää porkkanoista, yritä antaa sille ruokaa, joka sisältää tätä ainesosaa. Valmistajat tarjoavat valtavan valikoiman ruokia, joten tulet varmasti löytämään tuotteen lemmikkisi makua varten.
 2. Huomaa, että samaa jyrsijöiden ruokaa voi olla erilaisissa pakkauksissa. On kätevää tilata pieni pakkaus ja kokeilla. Kun varmistat, että lemmikkisi pitää siitä, voit tilata isompia pakkauksia. Se tulee säästämään sinulta vaivan monesti varaston täydentämiseltä, ja toimitusmaksujen maksamiseltal.
 3. Jos lemmikilläsi on terveysongelmia, tulisi sinun keskustella sen ruokavaliosta eläinlääkärin kanssa. Hän saattaa päättää, että lemmikin ruokavalio tarvitsee säätämistä.
Kaikki mitä tarvitset on Zoobio

Can high-quality food be cheap? Yes, it can if you buy it in online shop Zoobio. We offer products from the world famous manufacturers and set affordable prices for them. Order food from us as it is good both for your pet and for your wallet.

Voiko korkealaatuinen ruoka olla edullista? Kyllä - se voi jos ostat sen Zoobio verkkokaupasta. Tarjoamme tuotteita maailman kuuluisimmilta valmistajilta ja laitamme niille edulliset hinnat. Tilaa ruokaa meiltä, koska se on hyväksi sekä lemmikillesi, että lompakollesi.