#
Sera

Lemmikkitarvikkeet Sera

Sera -lemmikkituotevalmistaja esittelee itsensä. Löydät lisää merkistä Sera ja sen lemmikkituotteista täältä. Zoobio tarjoaa sinulle loistohinnat kaikista valmistajan Sera tuotteista.

LUOKAT

Sera Lemmikinkauppa

Tietoa lemmikkitarvikevalmistajasta Sera

Sera-yhtiö valmistaa akvaariotuotteita. Brändi syntyi Saksassa 40 vuotta sitten. Yritys sai heti innovaattorin maineen. Varhain 1970-luvulla Sera kehitti erityisen prosessointimenetelmän kuivaruuan valmistuksessa. Sillä käsitelty tuote voitiin varastoida pitkäksi aikaa ilman ravitsevien ominaisuuksien menetystä. Siitä lähtien Sera on kehittänyt ja laajentanut jatkuvasti tuotevalikoimaansa. Tänään yhtiön pääkonttori sijaitsee Heinsbergissä Saksassa. Brändin tuotteet lukeutuvat huippulaatuisiin.

Sera-tuotteet

Sera-tuotevalikoimassa on yli 200 nimikettä akvaarioita, puutarhalammikoita ja terraarioita varten.

Yritys tuottaa seuraavia tuotetyyppejä:

  • Ruoka. Valikoimaan kuuluu perus- ja erikoisruokia (erityyppisille kaloille) sekä ravintolisävitamiineja.
  • Vedenhoitotuotteet. Ryhmä sisältää erilaisia vedenkäsittelyaineita ja -laitteita.
  • Kasvinhoitoaineita. Näitä ovat erilaiset mineraalilannoitteet.
  • Levän hävitysaineet. Nämä erittäin tehokkaat aineet auttavat hallitsemaan vesikasvien lisääntymistä akvaarioissa ja lammikoissa.
  • Varusteet. Suodattimet, pumput, valaisimet, lämmittimet ja muut akvaariotarvikkeet.
  • Lääkkeet. Aineet, jotka tehoavat kalojen sairauksiin.

Lisäksi Sera valmistaa täysin varustettuja akvaarioita ja terraarioita sekä telineitä ja kaappeja.

Sera-tuotteiden etuja

Sera-tuotteet ovat ammattilaisten kehittämiä. Yhtiö harjoittaa jatkuvasti omaa tutkimusta ja kehittää innovatiivisia tuotteita, joilla on kysyntää laajemminkin. Esimerkiksi Seran kehittämää biologista vedenpuhdistussuodatinta on sovellettu onnistuneesti USA:n avaruusohjelmassa.

Kaikki brändin tuotteet on valmistettu, jotta vedenalaiset asukkaat voisivat elää niin luonnonmukaisissa oloissa kuin mahdollista. Lääkkeet ovat ehdottoman turvallisia eläinten terveydelle. Varusteiden valmistuksessa käytetään vain tutkittuja ja luotettuja materiaaleja.

Osta Sera-tuotteet verkossa

Zoobio-verkkokaupassa voit ostaa Sera-tuotteita kohtuuhinnoin. Nämä tuotteet sopivat täydellisesti kaikentyyppisiin akvaarioihin, terraarioihin ja lammikoihin. Älä hukkaa tilaisuutta edulliseen ostokseen, vaan tee tilaus Zoobiossa nyt!