#
Versele Laga

Lemmikkitarvikkeet Versele Laga

Versele Laga -lemmikkituotevalmistaja esittelee itsensä. Löydät lisää merkistä Versele Laga ja sen lemmikkituotteista täältä. Zoobio tarjoaa sinulle loistohinnat kaikista valmistajan Versele Laga tuotteista.

LUOKAT

Versele Laga Lemmikinkauppa

Tietoa lemmikkitarvikevalmistajasta Versele Laga

Versele Laga on tunnettu belgialaisyhtiö, joka valmistaa ykkösluokan lemmikinruokaa. Yhtiön myyntiluvut ovat pysyneet korkeina jo 40 vuoden ajan. Brändin suosio asiakkaiden parissa perustuu jatkuvaan tuotteiden laadun kehitykseen. Versele Laga -ruuat sisältävät VAM-rakeita, jotka takaavat tasapainoisen määrän vitamiineja, aminohappoja ja hivenaineita.

Versele Laga -tuotteet

Versele Laga -yhtiö tuottaa ruokia, makupaloja, vitamiini- ja hivenainelisiä lemmikeille. Sen eri tuotelinjoja ovat:

  • Kissat – Lara-kuiva- ja märkäruuat.
  • Linnut – kanarialintujen sekä eksoottisten, isojen ja villien lintujen erikoisruuat ja makupalat. Suosituimmat näistä ovat Versele Laga Prestige, Versele-Laga Exotic ja NutriBird.
  • Pieneläimet – marsut, fretit, kanit, chinchillat, hiiret ja rotat. Tähän luokkaan kuuluvat mm. tuoteryhmät Nature ja Crispy.
  • Hevoset – Cavalor-ryhmän makupalat.
Versele Laga -tuotteiden etuja
  1. Huolellinen laadunvalvonta. Kaikki raaka-aineet täyttävät yrityksen laatuvaatimukset, jotka ovat tavanomaisia paljon ankarammat.
  2. Ruuan tasapainoinen koostumus. Tuotteet muodostavat täydellisen perustan lemmikin terveelliselle ruokavaliolle.
  3. Ainutlaatuinen huipputekninen pakkaus. Jokaiseen lemmikinruokaan kuuluu oma pakkaus, joka on luotu erityisesti sitä varten ja joka säilyttää sen ravinteet. Lisäksi yhtiö käyttää innovatiivista FreshPack-teknologiaa. Se korvaa pakkauksen happen typellä. Näin ruoka säilyy tuoreena pitkään.
  4. Laaja tuotevalikoima. Versele Laga -tuotteet tunnetaan monipuolisuudestaan, joten löydät erikoisruuat erirotuisille ja -ikäisille eläimille.
Osta Versele Laga -tuotteet verkossa

Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman ruokia, makupaloja ja ravintolisiä Versele Laga -tuotemerkiltä. Voit valita lemmikillesi laadukasta, tasapainoista ravintoa. Zoobion pääperiaatteena ovat edulliset hinnat ja yksilöllinen asiakaspalvelu. Osta Versele Laga -tuotteet meiltä nyt ja ilahduta lemmikkiäsi aidoilla herkuilla.